2 min læsningVideo: Fan kastede bananskræl på banen under El Clasico – Barca undersøger sagen

Real Madrids stjernespiller Vinicius Junior er igen blevet udsat for racisme. I kampen mod FC Barcelona kastede én af hjemmeholdets tilskuere en bananskræl efter brasilianeren.

2 min læsning
FC Barcelona undersøger en sag om racisme i kampen mod Real Madrid.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

I den dybe overtid af kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid blev Vinicius Junior skiftet ud.

Den brasilianske stjerne var tydeligt oprevet og gestikulerede mod hjemmeholdets fans. Til sidst måtte han trækkes ud af banen af Real-træneren, Carlo Ancelotti.

Nu er det kommet frem, hvorfor Vinicius var oppe i det røde felt. Det spanske medie Marca er nemlig kommet i besiddelse af en video, hvor det, der ligner en bananskræl, bliver kastet efter angriberen.

Barcelona har også meldt ud på sociale medier, at man undersøger hændelsen nærmere for at finde ud af, hvem den skyldige er:

– FC Barcelona vil altid forsvare fodboldens og sportens værdier såsom respekt modstanderen, og vi vil undersøge enhver racistisk fornærmelse, der har fundet sted denne eftermiddag mod Real Madrid, skriver klubben på X.

Ifølge Marca var det da brasilianeren blev udskiftet, at bananskrællen blev kastet.

Debutanternes El Clásico: Bellingham blev Real-helt mod Barcelona

Det er anden kamp i træk, at Vinicius Junior er blevet udsat for racisme, efter han i sidste weekends kamp mod Sevilla skrev, at han var kommet i besiddelse af en video af et barn, der råbte fornærmelser mod ham.

Se videoen af hændelsen herunder:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P