2 min læsningEnorm efterspørgsel: 20 millioner fans vil til EM 2024 i Tyskland

UEFA oplyser, at der har været en enormt stor efterspørgsel på billetter til EM 2024 i Tyskland, hvor flere end 20 millioner fans har ansøgt om billet.

2 min læsning
Kæmpe efterspørgsel på billetter til EM 2024.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En enorm efterspørgsel.

Det er nok det udtryk, der bedst beskriver efterspørgslen på billetter til EM-slutrunden anno 2024 i Tyskland.

UEFA åbnede i starten af oktober for ansøgninger om billetter til EM-slutrunden, som afvikles til sommer. Nu er ansøgningsfristen overskredet, og der har været rigtig mange fans om buddet.

UEFA oplyser således på sin hjemmeside, at man har modtaget flere end 20 millioner ansøgninger fra fans, som har ansøgt via det neutrale billetsalg. Og dermed er det sikkert, at en lang række fans bliver skuffet. Der er nemlig kun 1,2 millioner billetter til rådighed i denne omgang.

UEFA oplyser, at fans fra imponerende 206 forskellige lande i verden har ansøgt om billet til EM-slutrunden.

Hele 65 procent af det samlede antal af ansøgningerne kommer fra Tyskland, mens England, Frankrig, Spanien og Østrig er de lande, hvor der er kommet anden-, tredje-, fjerde- og femte-flest ansøgninger fra.

Når det kommer til lande udenfor Europa, så ses den største interesse målt på antal af ansøgninger desuden hos USA, Canada, Australien, Kina og Mexico. Fra de fem ovennævnte lande har 525.000 fans ansøgt om billet.

Hvor og hvornår spilles EM 2024 i fodbold – Få svaret her

Fans, som har ansøgt om neutral billet til EM-slutrunden i Tyskland, vil få besked om, hvorvidt de tildeles billet eller ej senest den 14 november. De heldige fans, der får billet, findes ved hjælp af lodtrækning.

En ny ansøgningsrunde begynder i starten af december måned. Her er det fans fra deltagende nationer ved EM-slutrunden, der får mulighed for at anskaffe sig billet.

For Danmark resterer fortsat to kampe i EM-kvalifikationen, der skal afgøre, om Danmark skal med til EM 2024 eller ej. Først venter Slovenien og til sidst et opgør mod Nordirland. Få overblikket her.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P