3F Superligaen

Glad FC Midtjylland-stopper efter sejr: Vi er tilbage i topstriden

FC Midtjylland sejrede mod Lyngby og er nu for alvor en del af topstriden i Superligaen, siger en glad Mads Bech Sørensen.

Mads Bech Sørensen efter FCM-sejr mod Lyngby
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Det var ikke en skønhed af en kamp.

Men det var heller ikke så vigtigt, fortæller FC Midtjylland-stopperen Mads Bech Sørensen til Viaplay kort efter FC Midtjyllands sejr på 2-1 mod Lyngby BK.

Det handlede om de tre point, og dem fik FC Midtjylland. Derfor var det mest af alt bare en glad Mads Bech Sørensen, der stillede sig op foran Viaplays kamera og mikrofon.

For selvom FC Midtjylland ifølge Mads Bech Sørensen måtte kæmpe lidt med det, og det hele blev lidt rodet, så glæder han sig bare over, at FC Midtjylland nu er tilbage i topstriden.

– Det blev en rodet anden halvleg, og vi blev nødt til at kæmpe os til sejren, hvilket vi også gjorde. Det er tre meget vigtige point, og det er det bedste at tage med fra kampen, siger Mads Bech til Viaplay og fortsætter:

– Vi skal generelt være bedre til at holde i bolden, så vi kan blive bedre til at kontrollere, så det ikke bliver noget rod. Til sidst bliver det hele en smule nervøst fra vores side, og vi skal selvfølgelig arbejde på at få mere coolness ind i holdet. Men vi er i en god periode lige nu. Nu er vi med i topstriden igen.

Med fredagens FC Midtjylland-sejr indtager Ulvene en fjerdeplads i Superligaen blot to point efter ligaens duks fra F.C. København, som dog har en kamp i hånden.

FC Midtjylland er nu ubesejret i Superliga-regi i syv kampe i streg. Her er det blevet til fire sejre og tre uafgjorte resultater. Sidst FCM tabte i Superligaen var mod FC Nordsjælland den 27. august.

Se hele interviewet med Mads Bech Sørensen i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P