1 min læsningOnana blev helten: Jeg gør bare mit job

Andre Onana blev tirsdag den store helt for Manchester United, da han snuppede Jordan Larssons straffespark i de døende minutter af kampens tillægstid.

1 min læsning
Andre Onana for Manchester United imod F.C. København
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Alt der stod i vejen for F.C. København mod mægtige Manchester United var en målmand.

Det var nemlig så tæt på, som det kunne blive for F.C. København, der måtte se et vigtig point forsvinde ud af hænderne på dem, da Andre Onana snuppede Jordan Larssons straffesparksforsøg i 96. minut.

Camerouneren tog det dog stille og roligt, og han udtalte efter kampen, at han blot gjorde sit job.

Andre Onana har været udskældt i Manchester United-målet siden ankomsten fra Inter denne sommer, og der har været stillet mange spørgsmåltegn ved, om han er den rigtige mand til at vogte United-buret.

Målmanden er dog ikke i tvivl om, at Manchester United er på rette vej, og at klubben nok skal opnå succes. Det sagde United-målmanden til TNT Sports.

Vi er Manchester United, vi er en stor klub med store spillere. Det er bare et spørgsmål om tid, nu skal vi fortsætte denne stime. Jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal klare den.

Inden kampen sammenlignede Manchester Uniteds træner, Erik ten Hag, Andre Onana med målmands-legenden Peter Schmeichel, der heller ikke fik en god start for de røde djævle. Det kan du læse mere om herunder.

Ten Hag sammenligner Onana med Schmeichel: Han startede heller ikke godt

Andre Onana har holdt buret rent i fire ud af 14 mulige kampe på tværs af turneringer i indeværende sæson.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P