1 min læsningDanskerne kan ikke få nok: Parken udsolgt – igen

For 13. gang i streg er den danske nationalarena udsolgt, når Slovenien i november slår vejen forbi i EM-kvalifikationen.

1 min læsning
Det danske herrelandshold har for 13. gang i streg meldt udsolgt i Parken.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Gad vide, hvornår det får en ende.

DBU oplyser mandag, at Parken atter er udsolgt til det danske herrelandsholds næste kamp.

Det er 13. gang i streg, at Christian Eriksen, Simon Kjær og Rasmus Højlund – under ledelse af Kasper Hjulmand – har fyldt nationalarenanen op.

I DBU har man da også svært ved at at få armene ned af ren og skær begejstring.

– Alle os i DBU og omkring Herrelandsholdet kniber os i armen. Hvor er det fantastisk, at Parken igen igen bliver fyldt!

– Vi ser frem til en aften, hvor vi forhåbentligt kan fejre kvalifikationen til EM-slutrunden og få endnu en sejr, så vi kan jagte vores mål om at vinde gruppen. Tak for jeres støtten og opbakning, siger DBU’s fodbolddirektør, Peter Møller.

Danmark kan i teorien allerede sikre sig EM-billetten tirsdag, hvis Finland og Kasakhstan spiller uafgjort, samtidig med at Danmark som forventet slår San Marino.

Selv hvis EM-kvalifikationen er sikret forud for mødet med Slovenien i Parken den 17. november, er der dog stadig meget på spil.

Slovenien har således samme antal point som Danmark har, og kampen om førstepladsen har stor betydning i forhold til seedning ved EM-slutrunden i Tyskland 2024.

Det ser ikke godt ud: Sådan kommer Norge og Sverige med til EM

Danmark spiller tirsdag klokken 20.45 ude mod verdens dårligste landholds, San Marino.

Den kan kan ses på TV2 og TV2 Play.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P