2 min læsningBrøndby-profiler glade for ny forsvarsmakker: Han er dejlig at spille sammen med

Jacob Rasmussen har været på alles læber siden sin ankomst til Brøndby i sommerens transfervindue. Stopperen har høstet store roser fra Superligaens betragtere og eksperter – men han er i den grad også vellidt internt i truppen.

2 min læsning
Kevin Tshiembe og Frederik Alves er glade for deres nye forsvarsmakker, Jacob Rasmussen.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

10.

Det er antallet af mål, som Brøndby har indkasseret i Superligaens første 11 runder. Kun Silkeborg og FC Nordsjælland, der begge har lukket 9 mål ind, har formået at lukke bedre af bagtil.

En stor del af æren kan tilskrives Brøndbys nye defensive profil, Jacob Rasmussen, der er kommet til klubben fra italienske Fiorentina. Og den 26-årige stopper har da også sat sit aftryk på holdet. Det fortæller hans ene makker i forsvaret, Kevin Tshiembe.

– Han er dejlig at spille sammen med. Han er kommet ind på holdet og har gjort det godt. Der skulle ikke bruges så meget tid til at komme ind – det gjorde han bare fra dag ét, og han har vist sig som en kæmpe forstærkning.

– Han har et rigtig godt venstreben, er taktisk klog og har været en god forstærkning i forsvaret, siger Tshiembe til campo.dk.

Også den tredje del af Brøndbys succesfulde bagkæde, Frederik Alves, nyder at have fået Jacob Rasmussen som holdkammerat.

– Dejlig dreng på og udenfor banen. Rigtig rolig på bolden og god på bolden, hvor han har sine forcer, men han er også stabil defensivt. Det giver en ro at spille ved siden af ham. Han er bare god.

Jacob Rasmussen har fortsat sin A-landsholdsdebut til gode. Til gengæld har han repræsenteret samtlige ungdomslandshold.

Brøndby IF ligger lige nu nummer ét i Superligaen.

Næste opgave for de tre midtstoppere og resten af holdet er ude mod Randers FC søndag.

Alves efter fornem sæsonstart: Det er bare om at klø på

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P