1 min læsningBrøndby-midt hylder tilgange: Vi har mere kvalitet nu

Brøndby har overrasket positivt i Superligaen og ligger nummer et 11 runder. Det skyldes ifølge Josip Radosevic, at truppen har fået tilført kvalitet over sommeren.

1 min læsning
Brøndbys Josip Radosevic til 1-0 under superligakamp mellem Brøndby IF - FC København i Brøndby, søndag den 24 september 2023.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Brøndby har været igennem en vild transformation over sommeren.

I sidste sæson blev Niels Frederiksen fyret ovenpå en rædderlig sæsonstart, og Jesper Sørensen blev hentet ind i stedet.

Resten af sæsonen var en lunken affære, men hen over sommeren har klubben forstærket truppen og ligger nu nummer et i Superligaen. Det glæder Brøndbys Josip Radosevic, der mener, at den ekstra kvalitet har været udslagsgivende:

– Vi gode spillere på bænken. Det må jeg sige, for det er vigtigt at have gode spillere på bænken gennem hele sæsonen, for pludselig kommer der skader, og så er det vigtigt at have gode indskiftere. 

– Før i tiden havde vi også kvalitet på holdet, men jeg synes, at vi har mere kvalitet på holdet nu. Jeg føler, at vi er på rette vej, siger Josip Radosevic til Brøndby TV.

Når landskampspausen er slut skal Brøndby forsøge at forsvare førstepladsen, når klubben gæster Randers.

Kampen spilles søndag klokken 18 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P