1 min læsningFire PSG-spillere suspenderet for homofobiske slagsange

Fire profiler fra Paris Saint-Germain er fredag blevet suspenderet efter at have deltaget i homofobiske slagsange sammen med klubbens fans.

1 min læsning
Paris Saint-Germain-spillerne fik sig en røvfuld mod Newcastle i Champions League.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix.

Fredag aften er det kommet frem, at fire af spillere fra Paris Saint-Germain er blevet suspenderet grundet homofobiske slagsange. Det skriver GOAL.

Fodboldmediet melder, at der skulle være tale om Ousmane Dembélé, Achraf Hakimi, Layvin Kurzawa og Randal Kolo Muani, der alle skulle have medvirket i hændelsen.

GOAL skriver, at det drejer sig om kampen mod Marseille, hvor PSG vandt med 4-0 på hjemmebane. Her skulle de fire spillere efterfølgende have deltaget i homofobiske slagsange mod Marseille sammen med klubbens fans.

Alle fire spillere har dog været ude og undskylde for episoden. Alligevel kommer det til at have konsekvenser for de fire spillere.

Ifølge GOAL er alle fire blevet suspenderet i en enkelt kamp, mens PSG torsdag meldte ud på klubbens hjemmeside, at det franske fodboldforbund har anbefalet PSG at lukke den kendte Auteuil-tribune i to kampe, hvor den ene kamp er et krav.

Suspenderingerne af Dembélé, Hakimi, Kurzawa og Kolo Muani betyder, at PSG’s cheftræner, Luis Enrique, må undvære de fire profiler i udekampen mod Rennes søndag aften.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P