2 min læsningEverton sikrer sig profil – forlænger med fire år

Everton FC har fået en sløj start på Premier League igen i denne sæson, men midt i udfordringerne har klubben nu sikret sig en af sine bedste spillere flere år frem i tiden.

2 min læsning
Jarrad Branthwaite forlænger sin kontrakt med Everton
Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Jarrad Branthwaite har forlænget sin kontrakt med Everton i fire år frem til juni 2027.

Den talentfulde 21-årige forsvarsspiller kom til klubben fra Carlisle United i januar 2020 og har imponeret efter også et lejeophold hos Blackburn Rovers og PSV Eindhoven.

Branthwaite bidrog til Englands U21-sejr ved sommerens EM og betragtes som en af Europas mest lovende unge forsvarsspillere.

– Klubbens profil, hvor meget af en familie den er i Everton, og hvordan jeg bare elsker at spille her foran fansene, var nøgleårsagerne til, at jeg skrev under, siger han til klubbens hjemmeside.

– Siden jeg kom, har jeg følt en forbindelse med klubben. Fansene har været rigtig gode med mig. Siden jeg kom på holdet, har fansene vist mig god støtte, og det giver mig selvtillid. Jeg kan ikke takke dem nok.

Jarrad Branthwaite har fået fuld spilletid i klubbens seneste fem kampe, og i klubben er man også svært begejstret over at have sikret sig det store talent i mange år frem.

VAR-dommere fjernet fra Premier League-kampe efter kæmpefejl

– Jarrad er en fremragende spiller med et enormt potentiale, og hans nye kontrakt er rigt fortjent efter den måde, han har spillet for os hidtil i denne sæson.

Everton skal i weekenden spille mod Bournemouth i Premier League på hjemmebane.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P