3F Superligaen

Bertelsen og Thomasberg inden møde: Ham vil jeg gerne fjerne fra holdet

Rasmus Bertelsen og Thomas Thomasberg løfter sløret for, hvilken spiller de helt vil fjerne fra modpartens hold forud for weekendens kamp.

Rasmus Bertelsen og Thomas Thomasberg mødes som cheftrænere i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I næsten fem år arbejdede de side om side i Randers FC.

Her var Thomas Thomasberg cheftræner, mens Rasmus Bertelsen tog sig af den assisterende rolle.

Tidligere på året vinkede Thomasberg så farvel til Randers FC, da han vendte hjem til FC Midtjylland, hvor han nu er cheftræner.

Den ledige stilling som cheftræner i Randers gik til Rasmus Bertelsen, og søndag står de nu overfor hinanden – i spidsen for hver deres klub.

I den anledning har Randers Amtsavis skrevet en længere artikel, hvori de to cheftrænere er blevet stillet de samme spørgsmål om hinanden.

Det kunne være spørgsmål såsom “hvad er Thomas Thomasbergs styrke” eller “hvad er det mest irriterende ved Thomas Thomasberg”, som Rasmus Bertelsen så har svaret på. FCM-cheftræneren har fået de samme spørgsmål om sin tidligere kollega.

Et af spørgsmålene går på, hvilken spiller, de to cheftrænere helst vil tage ud af modstanderens trup – altså, hvilken spiller vil Thomasberg helst undgå at møde fra Randers FC’s trup, og hvilken FCM’er vil Rasmus Bertelsen helst ikke se på banen søndag.

Se de to cheftræneres svar nedenfor

Thomas Thomasberg:
– Det må være Daniel Høegh. Jeg synes, han har gjort noget godt for hele deres hold, efter at han er kommet tilbage fra sin skade. Både i forhold til defensiven og spillet med bolden giver han dem noget, som gør hele holdet bedre og har bidraget til den stabilitet, de har haft i de seneste kampe.

Rasmus Bertelsen:
– De har mange dygtige, men jeg ville nok vælge Aral Simsir. På nogle af de andre positioner er det lidt nemmere at læse og forberede sig på, hvad der kommer til at ske. Men Simsir er kreativ og uforudsigelig og derfor også svær at forberede sig på.

Det er første gang siden ‘skilsmissen’, at de to cheftrænere står overfor hinanden.

Det er samtidig blot anden gang, at de to mødes som cheftrænere for hver deres klub.

Fanklubberne går sammen: FCK- og FCM-fans lancerer nyt initiativ

Kampen mellem FC Midtjylland og Randers FC fløjtes i gang søndag klokken 18.00 på MCH Arena i Herning. Den kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P