1 min læsningMedie med godt nyt: Kasper Dolberg slipper med skrækken og et blåt mærke

Den danske angriber Kasper Dolberg scorede i topkampen mod Club Brugge søndag aften, men måtte senere lade sig udskifte med en skade. Den er dog ikke så slem som frygtet.

1 min læsning
Kasper Dolberg slipper formentlig for en længere skade, skriver belgisk avis
Foto: Laurie Dieffembacq/AFP/Ritzau Scanpix

Kasper Dolberg var med til at sikre det ene point til Anderlecht, selvom han kun spillede 43 minutter.

Den danske landsholdsspiller scorede nemlig til 1-0 for Anderlecht efter 40 minutters spil, men måtte blot tre minutter senere forlade banen med det, der umiddelbart lignede en muskelskade.

Nu skriver den belgiske avis Het Laatste Nieuws, at Dolberg formenligt slipper billigt med sin skade.

Avisen rapporterer, at Kasper Dolberg tirsdag skal testes yderligere i sin muskel for at se, om den har taget væsentlig skade. Laatste Nieuws mener samtidig at vide, at der formentlig kun bliver tale om et blåt mærke og en forstuvning.

Det er gode nyheder for den danske manager i Anderlecht, Brian Riemer, der dermed kan håbe på at råde over Dolberg igen i den kommende weekend, når Anderlecht spiller mod Eupen på udebane.

Riemer: Frygter Delaney har brækket armen – Dolberg-skade ikke lige så alvorlig

Kasper Dolberg har fået en forrygende start på karrieren i den belgiske Jupiler League, hvor han har scoret fire mål i otte ligakampe for Anderlecht.

Ved den seneste landsholdssamling var Kasper Dolberg ikke med i den danske landsholdstrup, men Kasper Hjulmand udtager en ny allerede tirsdag den 3. oktober.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P