2 min læsningDuelund ser frem til operation: Glæder mig til at spille uden problemer

Mikkel Duelund ærgrer sig over at skulle en tur på operationsbordet, men glæder sig samtidig til igen at kunne spille på 100 procent efter årsskiftet.

2 min læsning
Mikkel Duelund glæder sig til at kunne give 100 procent igen i AGF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mikkel Duelund har kæmpet med en skade i foden i løbet af sæsonen.

En skade som man fra AGF og Duelunds side havde håbet på ikke ville få indvirkning på efterårssæsonen, hvor det var planen, at Duelund skulle spille.

Parterne har dog nu måtte sande, at skadens omfang er for kompliceret, og derfor har man nu besluttet, at Mikkel Duelund skal en tur på operationsbordet.

Det betyder, at Mikkel Duelund nu har spillet sin sidste kamp for AGF på denne side af nytåret og først vil være klar igen til sæsonopstarten i januar 2024.

Og selvom det ærgrer AGF’s offensivprofil, så ser han personligt frem til indgrebet. Han glæder sig til, at kunne spille frit på ny og sender i samme forbindelse roser i retning af den fysiske og medicinske stab i AGF.

– Vores fysioterapeuter har gjort et kæmpearbejde for, at gøre mig klar til at spille, men jeg har også været hæmmet og har ikke kunne spille alle kampe på fuld tid, og det generer mig, når jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet, fortæller Mikkel Duelund til AGF’s hjemmeside og fortsætter:

– Jeg elsker at spille for AGF og for min by og for tilhængerne, som fortjener den bedste udgave af vores hold. Og som det står nu, kan jeg ikke bidrage uden en operation. Men nu får vi det ordnet, og så ser jeg meget frem til at komme tilbage i foråret uden problemer.

Mikkel Duelund vendte hjem til AGF på en lejeaftale i januar måned i år. Her er det foreløbigt blevet til 21 kampe for klubben med to mål og to assists til følge.

Han er i skrivende stund tilknyttet AGF frem til sommeren 2024, men har en lidt speciel, da hans aftale med Dynamo Kyiv er suspenderet grundet invasionen af Ukraine.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P