1 min læsningAGF om Duelund-operation: Havde håbet, han kunne spille hele efteråret

Mikkel Duelund skal have gjort op med en skade, der har generet ham længere tid. Håbet i AGF var ellers, at han kunne have spillet efteråret færdigt.

1 min læsning
AGF havde håbet, at Mikkel Duelund kunne spiller efteråret færdigt.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mikkel Duelund skal en tur på operationsbordet.

Det bekræftede AGF-profilen selv tidligere tirsdag, og nu har AGF valgt at følge trop.

Samtidig gør AGF det klart, at timingen af den operation, som skal afhjælpe en skade i Mikkel Duelunds ankel, ikke er helt efter planen.

Aarhus-klubben havde således håbet på, at den kreative midtbanespiller kunne have spillet hele efteråret færdigt.

– Mikkel har døjet med nogen eftervirkninger fra en tidligere skade, som har generet ham i dette efterår. Derfor har vi nu – i samråd med spilleren – besluttet, at han skal have et operativt indgreb, der vil fjerne hans smerter og på den måde gøre ham klar til at spille igen, fortæller læge i AGF, Jacob Astrup, til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

– Vi havde håbet, at Mikkel kunne spille efteråret færdigt, hvor man så kunne ordne det i vinterpausen. Men han har ikke været på 100 procent, og derfor har vi i den fysiske stab og trænerstaben vurderet, at det er bedst at få det ordnet nu. Så kan han være klar til at deltage i opstarten til januar, siger Jacob Astrup.

Mikkel Duelund har med andre ord spillet sin sidste kamp i år.

Den 26-årige AGF’er har oplyst til B.T., at hans hælknogle vokser forkert op i akillesenen, hvilket medfører både betændelse og smerter. Operationen skulle gerne give ham bedre mobilitet.

Mikkel Duelund kommer til at gå glip af de næste otte superligakampe, inden den bedste danske række holder vinterpause.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P