2 min læsningMedie: Delaney har brækket kravebenet

Der kan vente en længere skadespause for danske Thomas Delaney, der ifølge et belgisk medie har brækket kravebenet.

2 min læsning
Thomas Delaney har brækket kravebenet
Foto: Bruno Fahy/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Thomas Delaney har brækket kravebenet.

Sådan lyder meldingen mandag eftermiddag i det belgiske medie, Le Soir.

Den danske landsholdsspiller har mandag været gennem en række undersøgelser, som følge af den skade han pådrog sig søndag aften i Anderlechts opgør mod Club Brügge. Og her har undersøgelserne altså klarlagt, at der er tale om et brækket kraveben.

Tidligere udtalte Thomas Delaneys danske Anderlecht-cheftræner, Brian Riemer, at man frygtede for, at Thomas Delaney muligvis skulle have brækket armen. I stedet er der dog tale om et brækket kraveben, men det er også en skade, der kan give lange udsigter til spilletid for Delaney.

Mediet sætter endnu ikke et estimat på, hvor lang tid Thomas Delaney forventes at være på sidelinjen. Det oplyses, at yderligere undersøgelser vil vise, om der skal tælles i uger eller i måneder.

Ifølge Sundhed.dk kan det være forskelligt, hvornår man som sportsudøver kan genoptage sine normale aktiviteter. Det afhænger både af brudtypen, personens alder og risikoen for nye skader. Som udøver af kontaktsport kan der gå mellem to til fire måneder, før man er tilbage i fuldt vigør.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Står oplysningerne om, at Thomas Delaney har brækket kravebenet til troende, så venter der altså formentligt en længere pause for den danske midtbaneprofil.

En pause der ikke blot ser ud til at ramme Thomas Delaney selv og Anderlecht, men også det danske landshold, som spiller to opgør i EM-kvalifikationen mod Kasakhstan og San Marino henholdsvis den 14.- og 17. oktober.

Thomas Delaney har indtil videre spillet fire kampe for Anderlecht, som han skiftede til på en lejekontrakt fra Sevilla denne sommer. Lejekontrakten gælder for den resterende del af den indeværende sæson.

Viborg-sportschef Agesen forsvarer Gaaei og bekræfter: Dialog var direkte med Ajax

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P