1 min læsningSkidt nyt for Eriksen? Ten Hag roser danskerens afløser efter Burnley-sejr

Manchester United fik endelig en sejr i Premier League, da holdet mødte Burnley lørdag aften. Desværre for Christian Eriksen var det uden ham i startelleveren.

1 min læsning
Hannibal Mejbri startede inde mod Burnley i stedet for Christian Eriksen.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester United fik lørdag aften spillet sig tilbage i Premier Leagues top-10.

Her mødte Erik ten Hags tropper Burnley på udebane og vandt 1-0 efter et drømmemål.

Desværre for den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen måtte han se hele affæren fra bænken, eftersom den unge tuneser Hannibal Mejbri var blevet foretrukket i startopstillingen.

Han spillede samtlige 90 minutter, og efterfølgende høstede han også ros hos Ten Hag for samarbejdet med Rasmus Højlund:

– Vi bragte noget energi ind i holdet. Presspillet fra Rasmus Højlund og Hannibal, samhørigheden, hvordan de starter presset i øjeblikke, timingen var god. Samspillet med Bruno og Rashford var meget godt, siger Ten Hag ifølge Manchester Evening News:

– Vi kontrollerede kampen, fordi de startede presset så godt, og når de blev overspillet, var der returløb, og det gjorde Hannibal godt.

Medie: Tidligere Manchester United-spiller på prøvetræning i Saudi-Arabien

Startpladsen til Mejbri kommer efter, at han i sidste uge imponerede fra bænken i nederlaget til Brighton. Her bragte han en smule spænding tilbage i kampen ved at reducere til 1-3.

Se målet herunder:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P