3F Superligaen

Kent Nielsen er ikke i tvivl: Den mest effektive angriber jeg har haft

Alexander Lind lynede på ny, da Silkeborg IF søndag sejrede over Viborg FF. SIF-cheftræner Kent Nielsen er da heller ikke sen til at rose den unge angriber.

Alexander Lind er den mest effektive angriber, som SIF-cheftræner Kent Nielsen nogensinde har rådet over.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Alexander Lind er the name of the game lige nu.

Den 21-årige Silkeborg IF-angriber kom nok en gang på måltavlen, da Viborg FF blev sendt hjem fra Jysk Park med et 2-0-nederlag i bagagen søndag. Alexander Lind scorede begge Silkeborgs mål.

Efter kampen blev den bundrutinerede cheftræner i SIF, Kent Nielsen, spurgt ind til sin nye målmaskine, og svaret var ganske utvetydigt – Alexander Lind er den mest effektive angriber, som Kent Nielsen nogensinde har rådet over.

Er han den mest effektive angriber, du har haft i Silkeborg?

– Ja ja. Ja, nogensinde, tror jeg.

– Hvis du sætter dig ned og kigger på, hvad der er af afslutninger, så er det en meget, meget, meget høj effektivitetsprocent, han ligger på.

– Så han er den mest effektive, jeg nogensinde har haft, siger Kent Nielsen til Viaplay.

Alexander Lind er med søndagens to scoringer nu oppe på ni mål i denne sæsons udgave af Superligaen. Målene er faldet i syv kampe i streg.

Silkeborg IF indtager nu andenpladsen i Superligaen. FC Nordsjælland har dog muligheden for at overhale Alexander Lind og co. mandag, når Hvidovre IF gæster Right to Dream Park.

Du kan se interviewet i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P