1 min læsningAntony vil samarbejde med politiet: Jeg gentager min uskyld

Den brasilianske kantspiller, Antony, vender ikke tilbage til Manchester United foreløbig. Han vil nu bruge tiden på at bevise sin uskyld.

1 min læsning
Manchester Uniteds brasilianske spiller Antony afviser alle anklager om vold
Foto: Ritzau /Scanpix/ Glyn KIRK / AFP

Manchester United har søndag meddelt, at deres brasilianske kantspiller, Antony, ikke vender tilbage til hverdagen i klubben lige nu.

Det bekræfter spilleren også selv på sin Instagramprofil.

– Jeg har aftalt med United at tage en periode med fravær, mens jeg behandler beskyldningerne mod mig. Det var en gensidig beslutning for ikke at distrahere mine holdkammerater og skade klubben, skriver han i en story på sin profil.

Det var først på ugen, Antonys ekskæreste, Gabriela Cavallin, anklagede ham for blandt andet at have nikket hende en skalle, samt at have slået hende så hårdt i brystet at hendes brystimplantat skulle opereres efterfølgende.

Søndagens story fra Antonys Instagraprofil:

Manchester Uniteds kantspiller, Antony, tweeter om anklagerne imod ham.
instagram.com/antony00/

Antony stod tidligere på weekenden frem på brasiliansk tv og har afvist alle anklager, hvilket han også gentager i sit opslag søndag.

– Jeg vil gerne gentage min uskyld over for de ting, jeg er blevet anklaget for, jeg vil fuldt ud samarbejde med politiet. Jeg ser frem til igen at spille så hurtigt som muligt, slutter han.

Manchester United har netop udlejet en anden spiller, Mason Greenwood, der også har været anklaget for vold og voldtægtsforsøg.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P