3 min læsningKan modstanderne kende forskel på tvillingerne i Hobro? – Kunne være et reelt greb i kamp

Oliver og Lukas Klitten tørner begge ud for Hobro IK, og klubbens cheftræner, Martin Thomsen, kan godt se muligheden i at benytte sig af deres ligheder i forhold til udseende.

3 min læsning
Oliver og Lukas Klittens udseende kan ende som et taktisk greb.
Foto: campo.dk

Det lyder som noget, man lige nævner for sjovt i omklædningsrummet inden en Serie 4-kamp.

Alligevel er det måske ikke så langt ude i skoven, som man ellers skulle tro.

I Hobro IK råder man således over tivllingerne Oliver og Lukas Klitten, og deres slående lighed når det kommer til udseende, kunne godt gå hen og blive et reelt taktisk greb i denne sæson.

Godt nok spiller de i hver sin side af banen, men det er langt fra ensbetydende med, at de ikke er vant til at blive forvekslet med hinanden.

– Da vi spillede ungdomsfodbold, havde folk problemer med at kende forskel – specielt modstanderne. Da vi var yngre, var jeg venstre kant, og Lukas var venstre back, så der lå vi i samme side, og der gav det lidt sig selv, at jeg gik ind i banen, og Lukas kom rundt om mig.

– Så der er nogle modstandere, der er blevet snydt, og måske har det hjulpet os lidt, siger højrebenede Oliver Klitten, som suppleres af sin bror:

– Måske vil man ret hurtigt opdage, at jeg er venstrebenet, men Oliver og jeg talte faktisk om, at det kunne være sjovt under en kamp at skifte position og se, om modstanderholdet lige fanger den med det samme, lyder det fra Lukas Klitten.

Om modstanderne i NordicBet Ligaen har lige så svært ved at kende forskel på de to Klitten-brødre, som da de spillede ungdomsfodbold, er tvivlsomt.

Ikke desto mindre, så er Hobro-cheftræner Martin Thomsen langt fra afvisende overfor idéen om at bytte rundt på Oliver og Lukas undervejs i en kamp.

– Helt reelt så kunne det være et greb i kampene, fordi den ene netop er højrebenet, og den anden er venstrebenet, og man kan gå ind i banen med sit gode ben, hvis man som venstrebenet er højre wingback.

– Det kunne da være lidt frækt, så lad os se, om det kunne ske på et tidspunkt, lyder det fra Hobro-cheftræneren.

Oliver Klitten var i forrige sæson udlejet fra AaB til FC Helsingør, og skrev denne sommer under på en kontrakt med Hobro, efter hans kontrakt med barndomsklubben løb ud.

Lukas Klitten kom til Hobro fra italienske Frosinone, hvorfra han var udlejet til Silkeborg IF i sidste sæson.

Lukas Klitten står noteret for to kampe med to assists til følge i denne udgave af NordicBet Ligaen. Han kom først til Hobro på transfervinduets sidste dag, den 1. september.

Oliver Klitten har derimod spillet ni kampe i NordicBet Ligaen i denne sæson. Her er det blevet til to mål og to assists.

Hobro må satse på ungdommen: Økonomien er blevet mindre

Hobro indtager lige nu femtepladsen i landets næstbedste række efter ni runder, hvori man har skrabet 15 point sammen.

Du kan se interviewet med Hobro-tvillingerne i videoen nedenfor

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P