1 min læsningTilfreds Rösler efter torsdagens AGF-træning: Spillerne er kommet endnu skarpere tilbage

AGF's cheftræner, Uwe Rösler, ser frem til søndagens topkamp mod Brøndby, og efter torsdagens AGF-træning er lysten til at byde Brøndby velkommen ikke blevet mindre.

1 min læsning
Uwe Rösler glæder sig over energien hos sine spillere
Foto: Ritzau Scanpix

Søndag aften er der topkamp i Superligaen, når ligaens nummer fem, AGF, tager imod Brøndby, der lige nu ligger på tredjepladsen.

Der ventes tæt på udsolgt på Ceres Park, når kampen sparkes igang klokken 18.00, og hjemmeholdets tilhængere kan godt glæde sig til igen at se AGF-spillerne i aktion.

Det fortæller Uwe Rösler efter torsdagens træning på Fredensvang, hvor han af flere omgange piskede sine spillere til at præstere på højeste niveau efter en landsholdspause.

– Jeg synes, at spillerne er kommet tilbage fra den her lille pause med ekstra energi og batterierne helt ladet op. Energien er virkelig god, sagde Rösler efter træningspasset til campo.dk.

Det er første gang i denne sæson, AGF og Brøndby skal møde hinanden. Sidste gang, de to mandskaber mødtes på Ceres Park, var i den afsluttende spillerunde af sidste sæson, og den kampe endte 3-3 efter et vanvittigt AGF-comeback.

AGF-truppen forberedte sig torsdag til opgøret mod Brøndby
Foto: Allan Hvid, campo.dk

Men søndag forventer den tyske træner overskud fra første fløjt af sine spillere.

– Spillerne er lige en smule mere opmærksomme nu her, og de virker skarpe i hovedet. Mentalt er de der virkelig, og forhåbentligt kan det gavne os i weekenden, slutter Rösler til campo.dk.

Kampen mellem AGF og Brøndby sparkes i gang klokken 18.00 og kan ses på TV 3+ og Viaplay.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P