Mål og Highlights: AGF og hollandske Jelle Duin i vildt comeback mod Brøndby – bronzemedaljerne havnede i Aarhus

Ceres Park var i flere uger udsolgt forud for søndagens AGF-kamp mod Brøndby, og det endte med underholdning for alle pengene. Brøndby førte 3-0 mod AGF, der havde fået et tidligt rødt kort, men et vildt AGF-comeback sikrede 3-3 og bronzemedaljer til AGF.

Jelle Duin reddede AGF med to scoringer

AGF havde bronzemedaljerne i hånden inden opgøret mod Brøndby.

Og selvom tredjepladsen så ud til at være helt tabt for AGF i solnedgangen i Marselisskoven, sikrede et mirakuløst comeback et 3-3 resultat og bronze i Aarhus.

Rivalerne fra Brøndby spolerede ellers festen til at starte med og førte 2-0 ved pausen på mål af Ohi Omoijuanfo og Josip Radoševic. Og fra starten af anden halvleg fortsatte gæsternes dominans mod AGF, der før pausen blev reduceret til 10 mand.

Og på trods af Mathias Kvistgaardens 3-0 scoring i starten af anden halvleg og en mand i undertal, fik AGF alligevel skaffet et resultat.

Den hollandske indskifter, Jelle Duin, leverede årets indhop, da han først reducerede til 1-3 på en fantastisk flot afslutning og senere i kampen også udlignede til 3-3.

Imellem de to scoringer fra hollænderen havde Patrick Mortensen reduceret til 2-3 for AGF på straffespark, hvor Kevin Mensah havde haft arm på bolden og siden også fik rødt kort.

AGF kan nu hive bronzemedaljerne om halsen ovenpå en flot sæson… og et vanvittigt comeback søndag aften.