1 min læsningLandsholdsmålmand om skiftet til AGF: Det føles naturligt i en fantastisk by

Den nye AGF-målmand er glad for livet i Aarhus, og han elsker byen, men fortæller også at han havde andre tilbud.

1 min læsning
Bailey Peacock-Farrell er glad for livet i Aarhus
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Syv kampe med fuld spilletid.

Det er status for den nordirlandske landsholdsmålmand, Bailey Peacock-Farrell, efter skiftet til AGF, der selvsagt er glad for den – indtil nu – korte tid i Aarhus.

– Det hele har føltes meget naturligt, og jeg har ikke haft nogle problemer med at falde til, fortæller Bailey Peacock-Farrell til BBC Sport.

Han fortæller, at han synes, Danmark er et dejligt land, og at Aarhus er en fantastisk by at være i. Han lægger dog vægt på, at AGF ikke var den eneste klub, der gerne ville have målmandens underskrift.

– Jeg havde et par muligheder i England, men den her mulighed sprang mig i øjnene, da det er en anderledes form for fodbold. Europæisk fodbold er meget anderledes end Premier League, Championship og League One, så det handlede om, at jeg gerne ville have den erfaring med også. 

Den 26-årige nordirer står noteret for syv kampe for AGF – seks i superligaen og en enkelt i Conference League. Det kan blive til den ottene kamp i AGF-trøjen for Peacock-Farrell søndag aften, når AGF tager imod Brøndby IF.

Mål og Highlights: Sen AGF-scoring sikrer deler mod FCM i Mads Bech-derbyet

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P