2 min læsningBrøndbys nye profil: Vores fokus i defensiven sikrer point

Der var stor opmærksomhed på Brøndbys nye østrigske målmand, Patrick Pentz, da de gulblusede Brøndby-spillere sikrede sig tre point ude mod Vejle og siden mod Randers. Han reddede et straffespark i sin debut, og han roser nu holdet defensive arbejde.

2 min læsning
Patrick Pentz ser frem til at fortsætte det gode defensive arbejde i Brøndby IF
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby jagter femte sejr på stribe, når de søndag aften møder AGF på Ceres Park.

Det er hovedkampen i Superligaen, og det er et af dansk fodbolds mest ikoniske opgør.

I målet hos Jesper Sørensen står med sikkerhed klubbens nye østrigske målmand, Patrick Pentz. Han ser frem til at møde rivalerne fra AGF efter at have udnyttet landsholdspausen til en masse praktisk.

– Landsholdspausen var god for mig personligt, fordi jeg har haft mere tid til at vænne mig til tilværelsen i klubben og i landet. Der er meget uden for banen, du skal tage hånd om, når du skifter klub, og der har jeg brugt pausen effektivt. Jeg føler mig superkomfortabel nu i klubben. 

Brøndby har holdt tre clean sheets i de seneste fire superligakampe, og klubbens nye keeper har samtidig noteret sig en særlig evne i holdet.

– Jeg synes, at vi er rigtig gode til at forsvare i fællesskab hele holdet. Vi har et rigtig godt fokus, når vi ikke er på bolden, og det er meget positivt. Hvis du ikke lukker mål ind, så er du også sikret minimum ét point. Vi scorer ofte, fordi vi også har meget kvalitet fremme, men for mig som målmand er det vigtigeste selvfølgelig at holde så mange clean-sheets som muligt. 

Højlund skulle kun bruge en halv time: Sæsonens hurtigste Manchester United-spiller

26-årige Patrick Pentz er indtil videre lejet i Bayer Leverkusen frem til sommer, og han var i denne landsholdspause ikke i aktion for det østrigske landshold, som han ellers har fire kampe for.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P