1 min læsningBarca kan ånde lettet op: Profil klar til weekenden

Ilkay Gündogan måtte udgå med det, der lignede en rygskade tirsdag aften mod Frankrig, men tyskeren skulle allerede være klar igen denne weekend.

1 min læsning
Ilkay Gündogan skiftede denne sommer Manhcester City ud med FC Barcelona.
Ilkay Gündogan skiftede denne sommer Manhcester City ud med FC Barcelona. Foto: Ander Gillenea/AFP/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona fik dårlige nyheder tirsdag aften, da klubbens profil Ilkay Gündogan måtte skiftes ud for Tyskland i første halvleg med en skade.

Det tyske landshold mødte Frankrig i en træningskamp på Signal Iduna Park i Dortmund, og her måtte Gündogan allerede efter 25 minutter lade sig udskifte med smerter i ryggen.

Onsdag har FC Barcelona så ventet i spænding på, hvad konklusionen på tyskerens skade blev, hvor der blandt andet har været rygter om et brud på hoften.

Heldigvis for catalanerne, så er der gode nyheder i forbindelse med Gündogans skade. Det skriver journalisten Fabrizio Romano onsdag aften.

Ifølge den normalt velinformerede italiener så skulle Gündogans skade være langt mildere end først antaget. Faktisk skulle de seneste meldinger lyde på, at midtbanespilleren allerede er klar til Barcelonas kamp denne weekend.

Her møder FC Barcelona på hjemmebane Real Betis i LaLiga, hvor den catalanske klub skal forsøge at fortsætte stimen på tre sejrer i træk.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P