2 min læsningEkspert: Portugal er bedre uden Cristiano Ronaldo

Portugal spiller bedre, når Cristiano Ronaldo ikke er på banen. Det mener fodboldekspert på TV2 Sport, Mads Junker.

2 min læsning
Foto: REUTERS/Pedro Nunes

Portugal er et bedre hold uden deres helt store navn på banen.

Det lyder måske skørt, at Portugal er et bedre hold uden Cristiano Ronaldo på banen, men det er ikke desto mindre det, som fodboldeksperten på TV2 Sport, Mads Junker, mener.

– Der er reelt set nok kun Cristiano Ronaldo tilbage, der hævder, at Portugal er bedst med ham på banen. Sat lidt på spidsen, fortæller Mads Junker til Tv2.

Han var både anfører og den helt store stjerne, da Portugal vandt sit første internationale trofæ ved EM i 2016. Han er samtidig den spiller, der har scoret flest mål for det portugisiske landshold nogensinde med sine 123 landsholdsmål.

Den nu 38-årige målmaskine er dog ikke så afgørende for sit land længere, og Portugal udraderede senest Luxemborg – uden Ronaldo i truppen.

Portugal udraderede chanceløse Luxembourg

Mads Junker mener, at det særligt er nogle af de kommende portugisiske stjerner, der sprudler, når Ronaldo ikke er på banen.

– Vi ser en Rafael Leão vise overskud i sit spil, fordi han kan stjæle noget af Ronaldos spotlight. Samtidig ser vi en Gonçalo Ramos opsat på at bevise, at det er ham, der skal spille som angriber. Og Bruno Fernandes har spillet fremragende. Portugal har spillet blændende fodbold.

Portugal har, både med og uden Ronaldo på banen, fået en fantastisk start på deres EM-kvalifikation, hvor de har vundet deres første seks kampe med sammenlagt 24-0. Portugal har fem point ned til Slovakiet på andenpladsen og ydeligere tre mere ned til Luxembourg på tredjepladsen.

Næste gang Portugal skal i aktion er onsdag den 13. september mod netop Slovakiet i et vaskeægte topbrag i gruppe J.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P