1 min læsningSouthgate jagter skotsk Newcastle-talent til det engelske landhold

Englands landstræner, Gareth Southgate, er meget interesseret i at få Newcastles Elliot Anderson til at skifte det skotske landshold ud med det engelske.

1 min læsning
Gareth Southgate, Englands landstræner, øjner et ungt talent fra Newcastle United til det engelske landshold.
Gareth Southgate, Englands landstræner, øjner et ungt talent fra Newcastle United til det engelske landshold. Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix.

Det engelske landshold er allerede fyldt med midtbanestjerner som Jude Bellingham, Declan Rice og James Maddison.

Alligevel har landstræneren, Gareth Southgate, og det engelske fodboldforbund, FA, nu erkendt, at de godt kunne tænke sig at erhverve et engelsk/skotsk talent til det engelske landshold.

På pressemødet forud for Englands næste EM-kvalifikationskamp mod netop Skotland afslørede Southgate, at Newcaslte Uniteds unge Elliot Anderson længe har været på radaren – også selvom skotten med engelske rødder netop har været udtaget til det skotske landshold.

– Vi har kunne lide ham, og det gør vi stadig. Han er en spiller, som gør det rigtig godt. Selvfølgelig har han lige været kaldt ind til deres trup (Skotland, red.) tidligere på ugen, og jeg ved ikke hvilken position, som han står i lige nu.

– Jeg så han måtte trække sig. Så lad os se. Det er noget, som John (McDermott, teknisk direktør i FA, red.) og andre fra forbundet vil se nærmere på. Han er helt klart en spiller, vi kan lide, siger Gareth Southgate ifølge Express.

Elliot Anderson er 20 år og har i denne sæson fået fire kampe i Premier League.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P