3F Superligaen

AGF og FCM idømt kæmpebøder for store mængder fyrværkeri

Både AGF og FC Midtjylland er blevet idømt en stor bøde hver især, efter de to klubbers seneste møde udviklede sig til et sandt pyroshow.

Både AGF og FC Midtjylland er blevet idømt en stor bøde efter deres seneste møde i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der er bøderegn i både AGF og FC Midtjylland.

Således oplyser Fodboldens Disciplinærinstans mandag, at de to klubber er blevet idømt en bøde på 150.000 kroner hver især.

Årsagen til de store bøder skal findes den 3. september, hvor de to hold mødtes på MCH Arena i Superligaen.

Her kunne fans fra begge hold ses benytte sig af massive mængder pyroteknik ad flere omgange.

– Dommeren har indberettet, at der ved indløb til kampen var ca. 50 stk. blus fra FC Midtjyllands tilskuerafsnit og ca. 50 stk. blus fra AGF’s tilskuerafsnit.

– Dommeren har desuden indberettet, at der i kampens 2. minut blev affyret 2 stk. bomberør/fyrværkeri fra FC Midtjyllands tilskuerafsnit. Endvidere har dommeren indberettet, at der i kampens 46. minut var ca. 50 stk. blus fra AGF’s tilskuerafsnit, og at der i kampens 47. minut blev affyret 2 stk. blus også i AGF’s tilskuerafsnit.

– Fodboldens Disciplinærinstans har efterfølgende indhentet en supplerende indberetning fra dommeren på baggrund af TV-billederne, der er blevet gennemset som følge af FC Midtjyllands redegørelse. Dommeren har i den anledning suppleret sin indberetning med at kampstart blev udskudt ca. 1,5 til 2 minutter på grund af pyroteknik fra begge holds tilskuerafsnit, skriver Fodbold Disciplinærinstans blandt andet om sagen.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

For både AGF’s og FCM’s vedkommende lægges der vægt på, at det er henholdsvis niende og ottende gang i løbet af de seneste 12 måneder, de bliver indberettet.

Ifølge kendelsen blev der gjort brug af 56 styk pyroteknik af FC Midtjyllands fans, mens det tal hedder 102 for AGF’s ditto.

Kampen mellem AGF og FCM endte 1-1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P