2 min læsningPresset tysk landstræner: Jeg er den rigtige træner

Det blev til et pinligt nederlag lørdag aften for Tyskland, der tabte med hele 4-1 mod Japan på hjemmebane. Nu stiller flere spørgsmålstegn ved, om Hansi Flick er den rette landstræner.

2 min læsning
Hansi Flick forsvarer sig som landstræner
Foto: Ritzau / Scanpix / REUTERS/Lisi Niesner

Tyskland røg meget skuffende ud af gruppespillet ved VM i 2022.

Derfor er der også ekstra meget fokus på det tyske landshold, som lige nu forbereder sig til at spille EM på hjemmebane næste sommer.

Lørdag aften led det tyske landshold nok et skuffende nederlag, da de på hjemmebane tabte med hele 4-1 mod Japan i en venskabskamp.

Efter opgøret er der fra tyske medier og fans stor fokus på Hansi Flick, der dog efter kampen forsvarede sig selv.

– Vi har i øjeblikket ikke ressourcerne til at skabe scoringschancer mod et så kompakt forsvar. Det skal siges klart, at vi simpelthen ikke var i stand til at slå dette hold, lød det fra Flick, der selv ønsker at fortsætte som landstræner:

– Jeg ved, at der er meget dynamik i fodbold. Jeg kan ikke forudse, hvad der kommer til at ske, men jeg synes, vi gør det godt, og jeg er den rigtige træner, lød det fra den tidligere Bayern München-manager.

Ikke meget opbakning fra ledelsen

Mens flere af de tyske landsholdsspillere udstillede deres defensive inkompetencer i anden halvleg, sad det tyske fodboldforbunds ledelse på tribunen og så med.

Rudi Völler på tribunen under Tysklands pinlige nederlag mod Japan - han vil ikke udtale sig om Hansi Flick
Völler på tribunen lørdag aften / Foto: Ritzau / Scanpix / Ronny HARTMANN / AFP

Det er den ikoniske tyske angriber fra 80’erne og 90’erne, Rudi Völler, der er sportsdirektør i DFB, og han var efter kampen ikke specielt tydelig omkring Hans Flicks sikkerhed i jobbet.

Hjulmand har fundet oversidder før søndagens vigtige landskamp

– Jeg vil foreslå, at vi alle samler os selv sammen. Nu går vi tilbage og falder lidt til ro. Vi vil sove på den en nat, og så må vi se, hvad der sker, lød det fra Völler til den tyske presse.

Tirsdag aften spiller Tyskland igen, og her møder de Frankrig. Spørgsmålet er om Hansi Flick også er landstræner til den tid.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P