2 min læsningAv, av, av! Stjernespækket Tyskland-mandskab fik prygl af Japan – tredje nederlag i streg

Tyskland fik lørdag aften ørerne i maskinen, da de tog imod Japan på eget græs.

2 min læsning
Tyskland skuffede igen fælt mod Japan.
Foto: Lisi Niesner/Reuters/Ritzau Scanpix

Jetzt steht Flick vor dem Aus!

“Nu er det ved at være slut for Flick,” lyder overskriften i den store tyske avis Bild, efter Tyskland lørdag aften tog imod Japan i en venskabskamp.

Det tyske landshold, som i øvrigt havde et ganske stjernespækket mandskab med fra start, blev kørt ud af brættet på og tabte med hel 4-1 til de japanske underdogs.

Bild kalder præstationen for et forsvarskaos, og kaosset tog allerede sin begyndelse efter syv minutter spil, hvor Junya Ito bragte gæsterne foran, inden Leroy Sané i første omgang bragte tyskerne tilbage i opgøret kort efter.

Et japansk mål inden pausen blev det eneste inden tillægstiden, hvor japanerne satte de to sidste søm i kisten og gjorde ydmygelsen total for Tyskland, som taber 4-1 og blev buh’et ud af banen af egne fans.

Dermed har verdensmesterne fra 2014 tabt tre kampe i streg, og vi skal helt tilbage til marts for at finde den seneste tyske landsholdssejr.

Italiens onde ånd! Spalletti fik skræk-debut efter endnu en skuffelse i Nordmakedonien

Så det er altså ikke uden grund, når Bild forudser en snarlig ende på Hansi Flicks æra som tysk landstræner, der tog sin begyndelse i sommeren 2021.

I hvert fald lurer krisen i det tyske, og man er meget langt fra den EM-form, der gerne skal findes frem, når nationen har værtskabet til slutrunden, der løber af stablen næste sommer.

En slutrunde, som tyskerne som bekendt allerede er sikret kvalifikation til som værtsnation.

En enkelt venskabskamp venter for tyskerne, inden landsholdsterminen er omme, når VM-finalisterne fra Frankrig kommer på besøg i Tyskland på tirsdag.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P