3 min læsningDe store nationer sejrede: Se hvordan det gik i torsdagens landskampe

Torsdagens EM-kvalifikationskampe bød på massere af mål og en dansk 4-0 sejr mod San Marino. Få det fulde overblik her:

3 min læsning
Kampen om EM trofæet er allerede i gang. Få overblik over kvalifikationen her.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ni kampe på menuen.

Efter et par dage uden topfodbold, var der torsdag hele ni VM-kvalifikationskampe på menuen for de fodboldsultne – herunder Danmark – San Marino.

De store fodboldnationer Danmark, Frankrig, Holland og Polen sejrede alle fire, mens der blev scoret en masse mål i de resterende kampe. Der blev blandt andet spillet to andre gruppekampe i Danmarks gruppe. Du kan læse om Danmarks sejr over San Marino HER:

Torsdagens resultater i EM-kvalifikationen:

Danmark 4-0 San Marino

Danmark gjorde, hvad de skulle, uden at imponere synderligt. De vandt 4-0 over San Marino og ligger på andenpladsen i gruppen med 10 point efter fem kampe.

Kasakhstan 0-1 Finland

FC Nordsjællands Oliver Antman blev dagens helt for finnerne, da han scorede kampens enlige mål. Finland topper derfor Danmarks gruppe med 12 point efter fem kampe.

Slovenien 4-2 Nordirland

Der var masser af mål i kampen mellem de to sidste hold i Danmarks gruppe, og sejren til Slovenien betyder, at de ligger på tredjepladsen med ti point efter fem kampe – præcis ligesom Danmark.

FCN’er blev helten, da Finland sejrede i topbrag i Danmarks gruppe

Frankrig 2-0 Irland

Frankrig sendte Irland hjem med et nederlag i bagagen. Med sejren har Frankrig fortsat spillet en perfekt kvalifikation indtil nu, hvor det er blevet til fem sejre i fem kampe.

Holland 3-0 Grækenland

Holland kæmper for at følge med Frankrig, og de gjorde, hvad de skulle ved at vinde over Grækenland. Sejren betyder, at de nu er at finde på gruppens andenplads med seks point efter tre kampe.

Polen 2-0 Færøerne

Polen pligtsejrede mod upåagtede Færøerne på to mål af deres målsluger, Robert Lewandowski. Sejren sender Polen op på tredjepladsen i deres gruppe, hvor de har seks point efter fire kampe.

Serbien 1-2 Ungarn

Ungarn besøgte Serbien, og de sejrede i Serbien. Det sender dem op på førstepladsen i gruppen med ti point efter fire kampe. Serbien forbliver med nederlaget på andenpladsen, hvor de har syv point efter fire kampe.

Tjekkiet 1-1 Albanien

Tjekkiet og Albanien delte i porten, og resultatet betyder, at Tjekkiet bliver på førstepladsen i gruppen, og Albanien er at finde på andenpladsen – tæt forfulgt af Polen.

Litauen 2-2 Montenegro

Efter en målløs første halvleg fik de to nationer nettet til af blafre fire gange på kampens sidste 20 minutter. det uafgjorte resultat gør, at Montenegro er på gruppens tredjeplads med fem point, mens Litauen har to point efter samme antal kampe på fjerdepladsen.

Fredag – og resten af weekenden – bliver der spillet en masse landskampe. Danmark spiller sin næste kamp søndag den 10. september på udebane mod Finland.

Du kan få det fulde overblik over hvilke kampe, der spilles, og hvor du kan se dem HER:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P