1 min læsningMedie: Chelsea mangler trøjesponsor – nu forhandler de med saudiarabisk flyselskab

Ifølge The Athletic forhandler Chelsea i skrivende stund med et statsejet saudiarabisk flyselskab, som kan blive ny trøjesponsor i storklubben.

1 min læsning
Chelsea har spillet uden sponsor på trøjen siden starten på den nye Premier League-sæson.
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Chelsea er i øjeblikket sponsorløse.

I hvert fald på maven af deres spillertrøjer, hvor der i de første fire runder af Premier League har været atypisk tomt for en fodboldtrøje i moderne fodbold.

Men det kan der ifølge The Athletic meget vel blive ændret på indenfor den nærmeste fremtid.

Mediet mener nemlig at vide, at Chelsea i øjeblikket forhandler med det saudiarabiske flyselskab Riyadh Air, der håber på at få sit navn på maven af den blå Chelsea-trøje.

Mediet skriver desuden at repræsentanter for det statsejede saudiarabiske selskab har været i London for nylig for at diskutere et muligt storstilet sponsorat.

Riyadh Air er allerede sponsor i Atletico Madrid og er ejet af Saudi-Arabiens Public Investment Fund (PIF), der også ejer aktiemajoriteten i Newcastle United.

Tidligere United-profil advarer Ten Hag: Kan blive fyret, hvis Højlund ikke starter

Flyselskabet blev annonceret af oliestatens kronprins Mohammed bin Salman i marts, men har stadig ikke haft et fly i luften endnu – og det er heller ikke planen at få det før 2025.

The Athletic nævner også betting-firmaet Kaiyun Sports, der allerede sponsorerer Chelseas bødler fra weekenden, Nottingham Forest, som en anden bejler til sponsorpladsen på maven af Chelsea-stjernerne.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P