1 min læsningFor andet år i streg: Stjernefrø kåret som årets spiller

Årets engelske spiller for sæsonen 2022-2023 er netop blevet kåret, og valget faldt for andet år i streg på Bukayo Saka.

1 min læsning
Bukayo Saka er kåret til årets engelske landsholdspiller 2023.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke alle, der kan sige, at de er blevet kåret til årets spiller to år i streg.

Ikke desto mindre er det, hvad Bukayo Saka kan sige, efter han tirsdag aften blev kåret til ‘årets mandlige engelske spiller’ af det engelske fodboldforbund, FA.

Det skriver ESPN tirsdag aften, hvor de også nævner, hvem det 22-årige stjernefrø henviser til henholdvis anden- og tredjepladsen på årets liste.

Det nye Real Madrid-stjerneskud, Jude Bellingham, må se sig henvist til andenpladsen, mens Englands mest scorende landsholdsspiller, Harry Kane, må tage til takke med en tredjeplads.

Bukayo Saka har nemlig haft et fremragende år på landsholdet – særligt de seneste 12 måneder, hvor han har scoret syv mål i ti landskampe for England, hvoraf tre af dem var under VM-slutrunden i Qatar, hvor englænderne nåede frem til kvartfinalen, inden de senere finalister fra Frankrig blev for stor en mundfuld.

Saka fik sin landsholdsdebut som blot 19-årig i 2020, og det er sidenhen blevet til 28 landskampe med 11 mål til følge. Han får dog muligheden for at skrive flere landskampe på CV’et i den kommende uge, hvor der venter ham og England to landskampe mod Ukraine og naboerne fra Skotland.

https://campo.dk/2023/09/05/bellingham-har-taget-real-madrid-med-storm-holdkammerat-har-aldrig-set-noget-lignende/

Denne sæson er Bukayo Saka startet fornemt for Arsenal, der indtil nu har spillet fire kampe i årets Premier League-sæson. Her har Saka scoret to mål, mens han har lagt op til et enkelt. Arsenal er placeret på en femteplads, hvor de sammen med Liverpool, West Ham United og Tottenham har ti point.

Derudover er årets første trofæ sikret, da de vandt Community Shield-finalen over rivalen fra Manchester City.

Årets kvindelige spiller vil blive kåret i slutningen af september.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P