1 min læsningGodt nyt til Liverpool: Saudiarabisk transfervindue lukker tidligere end ventet

Der har været en del forvirring om, hvornår transfervinduet i den saudiarabiske liga lukker denne sommer, men nu viser det sig, at det er markant tidligere end først antaget.

1 min læsning
Saudi Arabiens transfervindue lukker tidligere end forventet.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Tre nætter mere.

Så mange nætter skal Liverpool-fans og manager, Jürgen Klopp, sove, før de kan føle sig helt sikre.

Premier League-storholdet mærker stor interesse for holdets største profil, Mohamed Salah, og interessen kommer angiveligt fra Saudi Arabien.

Den mellemøstlige liga har denne sommer gået shopping-bonanza, og ifølge ESPN afviste Liverpool fredag et bud på samlet set, 1,3 milliarder kroner for den egyptiske stjerne.

Buddet kom fra saudiarabiske Al Ittihad, som allerede har været på rov i Liverpool, hvor de tidligere på sommeren købte Fabinho, ligesom de har hentet store navne som Karim Benzema, Jota, og N’Golo Kanté.

I sidste måned var det en tydeligt frustreret Jürgen Klopp, der udtalte sig om de saudiske klubbers indtog på transfermarkedet, hvor de ifølge tyskeren havde særligt én fordel – nemlig et markant længere transfervindue.

Saudi Arabien fortsætter oprustning – Jürgen Klopp kalder på indgriben fra UEFA og FIFA

FIFA‘s egen hjemmeside kan man da også læse, at transfervinduet i Saudi Arabien varer til den 20. september, men faktisk lukker vinduet allerede på torsdag – den 7. september.

Det har et statement fra det saudiarabiske fodboldforbund mandag slået fast.

– Som kommunikeret til de saudiarabiske klubber fredag den 30. juni, lukker sommer-registreringen for spillertransfers til Roshn Saudi League torsdag den 7. september, lyder det ifølge ESPN.

Dermed har Al Ittihad altså blot tre dage yderligere til at fremsende et bud så stort, at Liverpool ikke kan sige nej.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P