3F Superligaen

Medie: AaB sender Andreas Poulsen til Superligaen

Der er allerede sket en stor udskiftning i AaB's spillertrup, men nu kan en sidste spiller være på vej ud af døren, inden transfervinduet lukker.

AaB udlejer Andreas Poulsen til Silkeborg IF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Andreas Poulsen er på vej til den eneste klub, han har scoret mod som seniorspiller i Danmark.

Ifølge Nordjyske nærmer den 23-årige venstreback sig nemlig et skifte til Silkeborg, som lejer ham for resten af sæsonen.

Ifølge mediet skal Poulsen til Silkeborg for at gennemgå sit lægetjek allerede torsdag eftermiddag.

Nordjyske mener desuden at vide, at lejeaftalen indeholder en købsoption, og dermed kan Andreas Poulsen potentielt have spillet sin sidste kamp for AaB.

Ikast-drengen Andreas Poulsen kom til AaB fra tyske Borussia Mönchengladbach på en fri transfer i sommeren 2022, hvor han skrev under på en kontrakt til sommeren 2026.

Hans første sæson i den nordjyske klub endte som bekendt med en nedrykning, og heller ikke på et personligt plan blev skiftet en succes.

Mål og Highlights: Se AaB’s 10 mand sejre mod Hillerød

Blot 16 superligakampe og to pokalkampe blev det til for den unge back, som Mönchengladbach købte i FC Midtjylland for over 30 millioner kroner i sommeren 2018.

Efterfølgende var han lejet ud til både Austria Wien og FC Ingolstadt. Han nåede kun at få én førsteholdskamp i Mönchengladbach – en pokalkamp i første runde, hvor Gladbach slog BSC Hastedt med hele 1-11.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P