3F Superligaen

FC Nordsjælland forlænger med rutineret anfører

FC Nordsjælland forlænger aftalen med 34-årige Kian Hansen.

Kian Hansen tager endnu et år i FC Nordsjælland.
Foto: fcn.dk

Alder er bare et tal.

Det er FC Nordsjælland-kaptajn Kian Hansen et levende bevis på – og endnu mere efter onsdag.

Superliga-sølvvinderne fra seneste sæson kan nemlig onsdag offentliggøre, at man har forlænget aftalen med sin kaptajn. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Mere præcist, så har forsvarsklippen sat pen på en et-årig forlængelse, så han nu er at finde i klubben indtil sommeren 2025 i stedet for 2024.

Hansen er klubbens alderspræsident med sine 34 år og rundede i slutningen af seneste sæson 100 kampe for nordsjællænderne og kan altså nu se frem til endnu et år som klubbens ledende skikkelse på banen.

– Jeg har det godt her i FC Nordsjælland. Jeg synes, at vi som klub er et fedt sted, og jeg føler selv, at jeg har meget at bidrage med. Så det var nærliggende for mig at forlænge aftalen, og jeg er glad for, at klubben havde det på samme måde, lyder det fra FC Nordsjælland-kaptajnen.

Også klubbens sportschef Jan Laursen er glad for forlængelsen og ser heller ikke Kian Hansens alder som en hindring – nærmere tværtimod.

–  Kian har gennem sine år her i klubben vist sig om en stor leder både på og uden for banen, og selvom han naturligt nok bliver ældre, må vi bare konstatere, at han bliver bedre og bedre og vigtigere og vigtigere for vores hold, siger sportschefen.

Den bundrutinerede stopper står noteret for 115 kampe i FC Nordsjælland-trøjen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P