1 min læsningTransferbombe kan være på vej: Benzema uønsket i Al-Ittihad

Karim Benzema er angiveligt kommet i unåde i sin saudiarabiske klub Al-Ittihad, hvor træneren ikke mener, franskmanden passer ind.

1 min læsning
Karim Benzema kan være på vej til at lave et chokskifte væk fra Saudi Arabien
Ittihad's French forward #09 Karim Benzema celebrates with teammates after the Saudi Pro League football match between Al-Ittihad and Al-Tai at the Prince Abdullah al-Faisal Stadium in Jeddah on August 19, 2023. (Photo by AFP)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Karim Benzema valgte Real Madrid fra, da han for to måneder siden skiftede til Saudi Arabien og Al-Ittihad.

Trods en vanvittig hyre og stjernestatus i sin nye klub, er det profesionelle liv ikke en dans på roser for franskmanden.

Det saudiarabiske medie Al-Sharq Al-Awsat skriver, at den 35-årige stjerneangriber ikke er i kridthuset ved træner Nuno Espírito Santo, da det angiveligt ikke var trænerens beslutning at hente Benzema.

Den portugisiske træner mener heller ikke, at Benzema passer ind i spillestilen i Al-Ittihad. Det skulle efter sigende have skabt dårlig stemning mellem de to parter i omklædningsrummet.

Derudover menes den franske Ballon d’Or-vinder også at have bedt om anførerbindet i klubben. Noget Espírito Santo skulle have afvist.

Derfor mener det saudiarabiske medie at vide, at Karim Benzema overvejer, om han er det rigtige sted, når han ikke kan få den indflydelse han ønsker, trods han lige har underskrevet en tre-årig aftale.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

En transfer er dermed ikke udelukket, her hvor transfervinduet nærmer sig lukketid.

Den tidligere Real Madrid-stjerne har spillet to kampe for Al-Ittihad i denne sæson. Det er ikke blevet til nogle scoringer endnu, men han har formået at lave et enkelt oplæg.

Se nogle af Benzemas mange mål fra Real Madrid herunder:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P