3F Superligaen

FCK’s Diks om meget spilletid: Jeg er i god form

Kevin Diks har næsten spillet samtlige mulige minutter for F.C. København efter sommerpausen. Det glæder hollænderen, der melder om god form.

Kevin Diks har fået masser af spilletid i den nye sæson i FCK.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

En enkelt halvleg.

Det er alt, Kevin Diks ikke har spillet for F.C. København denne sæson.

Den hollandske defensivspiller har nemlig fået masser af spilletid for de forsvarende mestre, hvilket glæder ham. Diks har dog fokus på at holde momentum, fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Jeg føler mig personligt godt tilpas for tiden, og jeg er glad for de mange minutter, jeg har fået indtil nu, hvad enten det har været som back eller midterforsvarer. Jeg er i god form i øjeblikket, og skal bare arbejde på at fastholde det momentum, siger han.

Tirsdag var han med til at sikre Løverne avancement mod Sparta Prag i Champions League-kvalifikationen efter en nervepirrende kamp, der endte med sejr efter straffesparkskonkurrence. Her scorede hollænderen ovenikøbet.

Selvom drømmen om Champions League altså stadig lever hos Diks og Co. skal holdet holde fokus og vinde alle kampe. Også når det gælder oprykkerne fra Hvidovre i Superligaen fredag aften.

– Det var en stor forløsning at gå videre i tirsdags, men vi har fået lidt afstand til Prag-kampen og har fokus mod Hvidovre. Det er ligegyldigt, om vi spiller Champions League-kvalifikation eller Superliga, for målet er at vinde vores fodboldkampe. Vi er inde i et godt flow for tiden med de mange kampe, og vi er fortsat ubesejrede. Det er selvfølgelig noget, vi alle ønsker fortsætter, men vi tager en kamp ad gangen, siger Kevin Diks.

Officielt: UEFA straffer FCK – ingen udefans og stor bøde

Opgøret mellem Hvidovre IF og F.C. København spilles på Pro Ventilation Arena i Hvidovre fredag klokken 19.00. Du kan se kampen på 6’eren og Discovery+. Som altid, kan du få et overblik over kampe i tv på campo.dk lige HER.

Relateret video:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P