1 min læsningÆrlig Gustav Isaksen er påvirket af transfersnak: Man kan godt miste fokus

FC Midtjylland-profilen Gustav Isaksen indrømmer, at det kan være svært at holde fokus på spillet med de mange transferrygter.

1 min læsning
FC Midtjylland-profilen Gustav Isaksen indrømmer, at det kan være svært at holde fokus på spillet med de mange transferrygter.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har fået en god start på sæsonen.

I Superligaen blev det til en sejr over Hvidovre, og onsdag aften sikrede holdet en 2-0-føring til returkampen mod Niederkorn i Conference League.

Gustav Isaksen har dog ikke levet op til sit høje niveau fra sidste sæson, og han indrømmer overfor Viaplay, at transfersnakken omkring ham påvirker spillet på banen:

– Ja, det gør de. Jeg prøver stadig at holde snuden lige i sporet, men det er klart, det er ikke lige så nemt, som når der ikke er nogen spekulationer, men jeg prøver at spille så godt, jeg kan, og jeg er glad for, at vi vinder, siger Isaksen.

– Det giver sig selv, at hovedet godt kan flyve nogle steder han, og man kan godt miste fokus, men jeg arbejder med og det så godt, jeg kan.

Isaksen har i et tidligere interview indrømmet, at hans førsteprioritet er at blive solgt til udlandet. Læs mere om det herunder:

Gustav Isaksen håber på sommerskifte: Ikke førsteprioriteten at hjælpe FCM i Europa

Se Isaksen scorer for FCM herunder:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P