3F Superligaen

West Ham-målmand fortsætter i Vejle

West Ham-målmanden Nathan Trott fortsætter sit ophold i Vejle Boldklub.

Nathan Trott fortsætter i Vejle.
Foto: Reuters/John Sibley.

Første år var en succes.

Så nu er Vejle Boldklub og målmanden Nathan Trott blevet enige om at forlænge lejeaftalen med et år.

Det skriver superligaklubben på sin hjemmeside og oplyser i samme ombæring, at kontrakten mellem den 24-årige englænder og West Ham udløber samtidig med lejekontrakten.

Om det betyder, at de to parter ender med at lave en permanent kontrakt, må tiden vise. En ting er dog sikkert. Det er gået godt for Nathan Trott i Vejle, og man er glade for forlængelsen i den nyoprykkede superligaklub.

– Forud for den seneste sæson i NordicBet Liga var vi meget opsatte på at få Nathan til Vejle, fordi vi vurderede, at han kunne blive en profil for os. Og det er netop det, han er blevet til, siger Marius Adrian Nicolae, der er sportschef i klubben, og fortsætter:

– Med sine mange gode præstationer har Nathan sin andel i, at Vejle Boldklub er tilbage i 3F Superligaen, og op til sommertransfervinduet har det af samme årsag været et ønske og en prioritet for både Nathan og klubben, at hans foreløbige fremtid fortsat ligger i VB.

Vejle forlænger med midtbanespiller

Nathan Trott er også glad for, at det næste år kommer til at foregå i Vejle og Superligaen.

– Mit første år i Vejle og Vejle Boldklub har været en stor og lærerig oplevelse for mig som menneske og som fodboldspiller. Jeg føler mig som en del af familien, fansene har taget godt imod mig, og jeg har stadig en masse at opnå her. Derfor er jeg glad for at fortsætte i klubben, siger han og fortsætter:

– Der venter os store og svære opgaver i den kommende sæson, men jeg er klar til at arbejde hårdt for at indfri klubbens mål. Jeg glæder mig til at spille 3F Superliga med Vejle Boldklub.

Officielt: Vejle giver målmand lang kontrakt

Nathan Trott har opnået 25 kampe i målet for Vejle under sit lejeophold fra West Ham, som han har opnået en enkelt førsteholdskamp for.

Vejle og Trott tager hul på den nye sæson ude mod AGF søndag den 23. juli.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P