3F Superligaen

Steinlein klar i mælet: Skal have over 135 mio. kr. for Isaksen

Gustav Isaksen forventes at forlade FC Midtjylland denne sommer, men det bliver ikke for småpenge ifølge FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein.

FCM's Claus Steinlein under superligakamp mellem FC Midtjylland og OB i Herning lørdag den 3. juni 2023.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

FC Midtjyllands guldfugl Gustav Isaksen har været flyvende i denne sæson, hvor han også har sikret sig topscorerprisen i Superligaen.

Det høje niveau fra danskeren har naturligvis medført interesse fra de helt store ligaer, og FCM’s direktør, Claus Steinlein, lægger heller ikke skjul på, at der er en gensidig aftale om at sælge klubbens stjerne denne sommer, hvis det rigtig beløb kommer.

Og ifølge FCM-direktøren så er det rigtige beløb over 135 millioner kroner, da man fra klubbens side forventer at slå ny klubrekord. Det slår Steinlein fast i et interview med Viaplay.

– Det er klart, det er det, vi skal op i. Vi skal op på den rigtige gode side af de beløb, for han er så interessant, og han har vist sig så meget frem. Så det håber jeg, og forventer jeg, når vi kommer hen igennem transfervinduet. Det er de beløb, vi skal have, hvis vi skal sælge ham, og ellers kan Superligaen få glæde af ham lidt længere, siger Claus Steinlein.

Derudover fortæller FCM-manden også i interviewet, at der er interesse fra alle de store ligaer, selv Premier League. Det og meget mere kan du høre mere om i videoen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P