1 min læsningOfficielt: Lasse Vigen forlader Silkeborg

Efter et halvt år i superligaklubben Silkeborg IF skal Lasse Vigen videre i karrieren.

1 min læsning
Silkeborg og Lasse Vigen er blevet enige om at gå hver til sit, efter deres korttidsaftale udløber den 30. juni.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Lasse Vigen blev hentet til Silkeborg fra belgisk fodbold i vinter.

Efter denne måned udløber de to parters korttidskontrakt, og den bliver ikke forlænget. Det skriver Silkeborg IF på sin hjemmeside fredag.

28-årige Lasse Vigen spillede samtlige kampe med undtagelse af én, siden Silkeborg hentede ham til det midtjyske fra belgiske Zulte-Waregem.

– SIF havde et akut behov for en profil på midtbanen, der kunne træde i karakter fra start. Den opgave løste Lasse Vigen til fulde, da han blev hentet ind på en fri transfer.

– Lasse har spillet en række gode kampe for SIF i foråret og viste virkelig sit værd, da tingene begyndte at spidse til i kvalifikationsspillet. Vi har været rigtig fint tilfredse med samarbejdet, men efter nøje overvejelser er vi blevet enige om at gå hver til sit frem mod næste sæson, siger sportschef Jesper Stüker.

Vigen om Silkeborg-farvel: Attraktiv spillestil har været lærerigt

Lasse Vigen har trods sin relativt unge alder allerede repræsenteret seks klubber, hvis man medregner hans ungdomshold Esbjerg og FC Midtjylland.

Som senior debuterede han for engelske Fulham, hvor han undervejs også var udlejet til Burton Albion.

I 2017 købte Brøndby ham hjem til Superligaen, og efter fire sæsoner på den københavnske vestegn, som blandt andet bød på danmarksmesterskab i 2020-21 og en pokaltitel i 2017-18, skiftede han i sommeren 2021 til belgiske Zulte-Waregem.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P