Premier League

Ny Spurs-manager: Et hold I kan være stolte af og blive begejstret over

Den nyansatte Tottenham-manager, Ange Postecoglou, ser positivt på den kommende tid i Premier League-klubben.

Den nye Tottenham-manager, Ange Postecoglou, ser med stor optimisme på fremtiden i Premier League-klubben.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Tirsdag den 6. juni annoncerede Tottenham Hotspur, at Ange Postecoglou bliver klubbens nye manager i næste sæson.

Fredag har London-klubben så lagt en video ud på de sociale medier, hvor den nu tidligere Celtic-manager fortæller til fansene, hvordan han ser på fremtiden i klubben med stor optimisme.

– Det er dejligt endeligt at komme i gang som manager for den her fantastiske fodboldklub. Jeg ser virkelig frem til vores opgaver fremadrettet.

– Jeg synes, at det er en spændende mulighed for os at starte i en ny retning, at spille fodbold og skabe et miljø, som omfavner værdierne og traditionerne i den her fantastiske fodboldklub, siger Ante Postecoglou.

Derudover lægger den australske træner også stor vægt på, at det Tottenham-mandskab der i næste sæson går på banen, skal kunne vække begejstring for de engelske fans.

– Forhåbentligt vil det være et hold, som I alle kan være stolte af og endnu mere vigtigt, blive begejstret over.

– Jeg ser virkelig frem til, at se jer alle på stadion, og især til vores første hjemmekamp. Jeg ser frem til den kommende rejse, afslutter Tottenham-manageren i videoen.

Udover at have været manager i skotske Celtic, så har Ange Postecoglou også været manager for flere australske hold, mens han ligeledes har været landstræner for det australske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P