Premier League

Medie: Inter-stjerne rygtes til Chelsea, Man United og Real Madrid

Lautaro Martínez er en eftertragtet herre, og nu rygtes Inter-angriberen til Manchester United, Chelsea og Real Madrid.

Inters argentinske angriber, Lautaro Martinez, sættes nu i forbindelse med et skifte væk denne sommer, hvor Manchester United, Chelsea og Real Madrid skulle stå klar.
Foto: Gabriel Bouys/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Inter møder lørdag aften Manchester City i den største klubkamp i verden, Champions League-finalen.

Her forventes det, at hvis den italienske storklub skal have en chance mod Pep Guardiola og co., så skal især argentinske Lautaro Martínez spille op til sit højeste niveau.

Netop den 25-årige angriber kan dog ifølge rygterne være væk, når næste sæson starter. Det skriver mediet 90min fredag.

Det engelske medie melder, at den argentinske angribers representanter skulle have meddelt flere klubber, at Martínez ønsker en ny udfordring denne sommer.

Nogle af de klubber, som skulle stå klar i kulissen til at hente Inter-stjernen er blandt andre de to Premier League-klubber Chelsea og Manchester United, mens også den spanske storklub Real Madrid angiveligt er meget interesseret.

Det er ingen hemmelighed i fodboldverdenen, at både Manchester United og Real Madrid er på udkig efter en ny angriber, hvor især sidstnævnte for alvor er kommet på markedet, efter det kom frem, at Karim Benzema skiftede til saudiarabisk fodbold.

Det samme er situationen i Chelsea, der har haft problemer på angrebsposten igennem hele sidste sæson, hvor flere forskellige alternativer har været prøvet af under både Thomas Tuchel, Graham Potter og Frank Lampards ledelse.

Lautaro Martínez har spillet i Inter siden 2018, hvor han dengang ankom fra argentinske Racing Club. Her er det siden blevet til 237 kampe for italienerne, hvori argentineren har scoret 102 mål og lavet 36 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P