2 min læsningLössl efter kanonslag: Det mest voldsomme jeg har været ude for

Selvom FC Midtjylland fredag aften sikrede sig europæisk fodbold i næste sæson, så vil kampen blive husket for, at Jonas Lössl var tæt på at blive ramt af et kanon slag.

2 min læsning
Jonas Lössl blev en af Playoff-finalens hovedpersoner, da to kanonslag blev kastet ned mod FC Midtjylland-målmanden.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Ikke en, men hele to gange blev der kastet kanonslag efter Jonas Lössl i FCM-målet, da FC Midtjylland vandt 0-1 over Viborg FF i Playoff-finalen.

Fokus efter kampen var derfor også på de to skandaløse scener i opgøret, hvor især den første episode var voldsom, da Jonas Lössl måtte modtage behandling.

Lössl blev derfor også spurgt ind til de to situationer, da Viaplay blev interviewet oven på 0-1 sejren.

– Jeg mærker i den første situation bare sådan et smæld på baglåret. Jeg har jo ingen anelse om, hvor tæt jeg er på, men jeg hører, at det er nogle meter væk. Så jeg tænker, at hvis det var landet en meter tættere på, hvad der så var sket.

– Jeg har stor respekt for alle de fans, der er her, der går mega meget op i det. Men man skal også lige huske på, at vi er også bare mennesker med familier derhjemme. Jeg er ikke lægeekspert, så hvad et kanonslag kan gøre ved en… Men man har hørt, at hvis det springer tæt nok på, så kan der jo ske grimme ting.

– Jeg lod mig selv ikke være chokeret derinde, men når jeg lige står og tænker over det nu her, så er jeg da lidt berørt af, at det kommer så tæt på. Det er det mest voldsomme, jeg har været ude for i min karriere. Det der er jo decideret farligt. Det synes jeg er ærgerligt, at det skal fylde nu her, siger Jonas Lössl efter kampen.

Du kan se hele interviewet med FCM-målmanden øverst i artiklen.

FC Midtjyllands sejr mod Viborg FF betyder, at midtjyderne er med i næste sæsons kvalifikation til European Conference League.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P