Mål og highlights: FCM sikrer sig europæisk plads i skandaløs Playoff-finale

Fredag aften sikrede FC Midtjylland sig den sidste europæiske plads i Superligaen, da de besejrede Viborg i Playoff-finalen i en skandaløs kamp, hvor der blev kastet to kanonslag ind mod Jonas Lössl.

Viborg FF møder på hjemmebane FC Midtjylland i Playoff-finalen om en plads i europæisk fodbold fredag aften.

Playoff-finalen endte fredag aften i en 0-1 sejr til FC Midtjylland i en kamp, der vil blive husket for skandaløse scener i forbindelse med kanonslag.

Første halvleg var en intens affære, hvor begge mandskaber kom frem til flere store chancer, men alligevel endte første halvleg 0-0. I anden halvleg bragte FCM sig i front med 0-1, da Aral Simsir scorede et flot langskudsmål, hvilket også blev kampens eneste scoring.

Desværre vil Playoff-finalen nok mest bleve husket for, at der i anden halvleg blev kastet to kanonslag ind mod Jonas Lössl i FCM-målet, hvor især den første episode endte med, at målmanden måtte modtage behandling.

Sejren betyder, at FC Midtjylland i næste sæson skal spille kvalifikation til European Conference League.