1 min læsningVille kun have ét år – Sevilla forlænger med succestræner

Han kom til i marts, og foruden at redde klubben fra nedrykning formåede José Luis Mendilibar også at vinde Europa League med Sevilla.

1 min læsning
LaLiga-klubben Sevilla forlænger kontrakten med cheftræner José Luis Mendilibar for én sæson.
Foto: Sevilla FC

Det bliver José Luis Mendilibar, som Thomas Delaney skal overbevise i Sevilla.

Den danske midtbanespiller står til at vende retur til Sevilla efter endt lejeophold i tyske Hoffenheim, og i den spanske klub får Delaney glæden af en træner, som han endnu ikke har stiftet bekendtskab med.

Delaney blev nemlig udlejet fra Sevilla i januar, hvor argentinske Jorge Sampaoli fortsat var cheftræner i den andalusiske klub, men da han i marts blev fyret hentede klubben 62-årige José Luis Mendilibar ind på en kontrakt for resten af sæsonen.

På det tidspunkt var Sevilla fortsat i nedrykningsfare, men det ændrede Mendilibar hutigt, og den 31. maj blev han også den store i den direkte duel med José Mourinho i Sevillas Europa League-finale mod AS Roma.

Derfor har Sevilla nu belønnet den erfarne træner med en kontraktforlængelse, men den lyder kun på ét år, og det er der en særlig grund til.

– Træneren i næste sæson bliver José Luis Mendilibar. Én sæson. Han ville kun have ét år, så vi har skrevet en kontrakt på ét år, forklarer Sevillas vicepræsident José María Del Nido Carrasco.

Mendilibar er Sevillas tredje træner i denne sæson, efter de indledte sæsonen med den nuværende Wolverhampton-manager Julen Lopetegui.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P