1 min læsningMedie: Storklub optrapper interessen for Højlund

Interessen skulle angiveligt bare vokse og vokse i Manchester United i forhold til at hente danske Rasmus Højlund til klubben.

1 min læsning
Manchester United optrapper interessen for Rasmus Højlund.
Foto: Spada/AP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Harry Kane og Manchester United har længe været kædet sammen i diverse transferrygter.

De seneste par dage har der dog været forlydener i flere medier om, at Tottenham skulle være tøvende over for at sende Harry Kane på græs i en anden Premier League-klub.

Og samtidig er rygter, der sender Kane til Real Madrid, også begyndt at blomstre som følge af Karim Benzemas afgang i kongeklubben.

Det har eftersigende fået Manchester United til at optrappe interessen for yderligere kandidater på storklubbens indkøbsliste. Og her er danske Rasmus Højlund angiveligt at finde lige under Harry Kane.

Således beretter Daily Mirror om, at Manchester United nu intensiverer interessen for den blot 20-årige danske Atalanta-bomber.

Her lyder meldingerne, at Manchester United i større eller mindre grad skulle være villige til at imødekomme Atalantas umiddelbare priskrav på Rasmus Højlund, der angiveligt skulle lyde på 40 millioner pund.

Det svarer til i omegnen af 350 millioner danske kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Rasmus Højlund, som har kontrakt med Atalanta frem til sommeren 2027, står i denne sæson noteret for 34 optrædener for klubben. Her er det blevet til i alt 10 mål og fire assists.

Højlund skulle i øvrigt være blandt de spillere, som Manchester United har åbnet samtaler med i forhold til en mulig transfer denne sommer.

Læs mere om dette, samt hvilke andre angribere Manchester United skulle have på ønskelisten frem mod sommerens transfervindue, herunder

Medie: Premier League-gigant har åbnet samtalerne med Højlund

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P