2 min læsningAGF-‘fan’ bandlyst i årevis: Baneløber får lang karantæne fra Ceres Park

Det bliver ikke til Superliga-bold på Ceres Park i mange år for den person, der løb på banen iført en AGF-trøje i kampen mellem Randers FC og AGF den 30. maj.

2 min læsning
AGF-baneløber får 10 års karantæne fra Ceres Park.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF sikrede sig med hiv og sving bronzemedaljerne i Superligaen, da klubben i sidste spillerunde vendte et truende 3-0-nederlag til Brøndby IF til et 3-3-resultat.

Dermed er der – foruden Superliga-bold – også europæisk fodbold i sigte på Ceres Park, når næste sæson sparkes i gang efter sommerferien.

Men det er altså ikke alle AGF-fans, der kan se frem til en masse spændende fodbold på Ceres Park i den kommende sæson. Det fortæller klubbens kommunikationschef, Søren Højlund Carlsen, til Århus Stiftstidende.

Her henviser han til den AGF-‘fan’, der tirsdag den 30. maj krydsede afspærringerne i AGF’s udebanemøde med Randers FC på Cepheus Park for at tage en tur ind over græsset.

Over for mediet bekræfter Højlund Carlsen, at man har fået fat i personen, og han er blevet udstyret med en gedigen karantæne fra at se fodbold på Ceres Park langt ud i fremtiden.

– 10 års karantæne fra Ceres Park, lyder meldingen kort fra Søren Højlund Carlsen til Århus Stiftstidende.

Ny AGF’er glæder sig over skifte: Har været på tale siden januar

Grunden til, at karantænen lyder på hele 10 år, er ifølge Højlund Carlsen fordi, at der i dette tilfælde er tale om en andengangsforseelse.

Selvsamme person løb nemlig også på banen tilbage i august 2021, da AGF tog imod OB på Ceres Park. Karantænen fra dengang var dog udløbet.

Fra tribunen kunne der i forbindelse med hændelsen høres stor utilfredshed fra tilskuere fra begge lejre. Til tonerne af ‘taber’, ‘taber’, ‘taber’ blev baneløberen, der i øvrigt optog hele seancen på Facebook Live, ført fra banen i Randers.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

AGF endte med at vinde opgøret i Randers med 3-1, hvilket endte med at blive en afgørende faktor til sidst, da et uafgjort resultat mod Brøndby i sidste spillerunde viste sig at være nok til at sikre en tredjeplads i Superligaen.

Det betyder som sagt, at AGF kvalificerer sig til europæisk fodbold i den kommende sæson.

Læs mere om, i hvilken turnering og i hvilken runde AGF indtræder i Europa her.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P