2 min læsningEfter PSG-exit – Messi takker én ‘smuk person’

Lionel Messi har mildest talt ikke gjort det store ud af sit exit fra PSG, men nu takker han alligevel én af sine holdkammerater.

2 min læsning
Lionel Messi har ikke gjort det store ud af sit PSG-exit, men nu takker han alligevel Neymar, som er en 'smuk person'.
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var ikke det store, Lionel Messi havde at sige, da PSG lørdag bekendtgjorde argentinerens farvel.

Den argentinske verdensmester bidrog med et enkelt kort citat i klubbens officielle farvel – et citat der var fuldstændig blottet for passion og følelser.

Ultra-kortfattet Messi siger farvel: Tak til klubben og byen

Den kølige afsked bliver ikke vanskelig at retfærdiggøre for Lionel Messi, efter han lørdag aften igen blev buhet af af PSG’s egne fans, da Paris-klubben lukkede sæsonen med et mesterskab på bagkant af et 2-3-nederlag hjemme på Parc des Princes til Clermont Foot.

Søndag er der dog alligevel lidt kærlighed i Paris, hvor Messis gode ven, Neymar, har fået svar på sin kærlighedserklæring.

– Bror.. Det blev ikke, som vi troede, men vi gjorde vores bedste. Det var en fornøjelse at dele to år mere med dig. Held og lykke i dit næste kapitale og vær glad. Jeg elsker dig, lød det fra Neymar.

Den besked var Lionel Messi ikke længe om at svare på:

– Tak Ney! Uanset hvad der skete, så fik vi mulighed for igen at spille sammen og dele hverdag. Jeg ønsker dig alt det bedste. Ud over at være en ‘crack’, så er du en smuk person, og det er det, der tæller i sidste ende. Jeg elsker dig højt, lød svaret fra Lionel Messi.

Lionel Messi og Neymar nåede at være holdkammerater i FC Barcelona i fire sæsoner fra 2013 til 2017, hvor de sammen spillede 161 kampe.

I de seneste to sæsoner i Paris Saint-Germain-trøjen er det blevet til 45 kampe sammen for de to sydamerikanere, der har assisteret hinanden til samlet 11 mål i de to sæsoner.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P