2 min læsningPSG smider føring i Messi og Ramos’ afskedskamp

Paris Saint-Germain var foran hele 2-0 hjemme på Parc des Princes lørdag aften, men i sæsonens sidste Ligue 1-kamp endte mestrene alligevel med at tabe til Clermont Foot.

2 min læsning
Paris Saint Germain tabte hjemme på Parc des Princes til Clermont i Lionel Messi og Sergio Ramos afskedskamp.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

De vinder, selvfølgelig, det franske mesterskab, men de slutter af på en kedelig note.

Paris Saint-Germain lukkede Ligue 1 med et ganske overraskende, men fuldt fortjent, 2-3-nederlag til Clermont Foot.

Bare to timer inden kampstart lørdag aften, havde PSG bekendtgjort, at Lionel Messi var færdig i klubben til sommer, og fredag havde Sergio Ramos selv oplyst, at hans tid i Paris er slut denne sommer.

Begge stjerner startede dog på banen lørdag aften i sæsonafslutteren, og her var det faktisk Sergio Ramos, der efter 16 minutters spil bragte PSG foran 1-0.

Spanierens scoring kom, efter Clermont Foot havde fået sin åbningsscoret annulleret efter VAR-gennemgang, og lidt kuriøst kom Ramos-scoringen i det minut, hvor PSG-fansene på Parc des Princes hyldede der fraværende målmand Sergio Rico, der fortsat er indlagt som følge af sin hovedskade:

PSG-keeper i kritisk tilstand efter rideulykke

Fem minutter efter føringsscoringen gjorde Kylian Mbappé det til 2-0, men så overtog gæsterne i dén grad løjerne.

Johan Gastien reducerede fem minutter senere til 2-1, inden Grejohn Kyei kort før pausen tillod sig at brænde et straffespark. Alligevel fik gæsterne udlignet inden pausen, da algierske Mehdi Zeffane scorede på Gianluigi Donnarumma.

Ultra-kortfattet Messi siger farvel: Tak til klubben og byen

Efter godt en times spil gjorde Grejohn Kyei det så godt igen efter sin straffesparksmisser, da han scorede til 2-3. Flere scoringer kom der ikke, og dermed skal PSG være glade for, at de allerede i sidste runde sikrede sig mesterskabet.

Med Lens’ 1-3-sejr over Auxerre vinder PSG blot mesterskabet med ét point mere end Lens. Lens-sejren betyder desuden, at oprykkerne fra Auxerre som følge af Nantes’ 1-0-sejr over Angers overtager Ligue 1’s 17. plads fra netop Nantes og dermed rykker Auxerre ned i Ligue 2.

Rennes overhaler Lille på ligaens fjerdeplads og tager således Europa League-pladsen, mens Lille må nøjes med kvalifikation til Conference League.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P