2 min læsningOfficielt: Leeds og Allardyce skilles

Den nyligt nedrykkede Premier League-klub, Leeds, har fredag formiddag bekræftet, at klubbens manager, Sam Allardyce, stopper denne sommer.

2 min læsning
Sam Allardyce færdig i Leeds.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Han kom ind og skulle agere redningsmand hos et kriseramt Leeds-mandskab i starten af maj måned.

Men med sæsonens ende – og en mindre god af slagsen for Leeds, der i næste sæson må tage sig til takke med Championship-fodbold – er det også enden på samarbejdet mellem Leeds og klubbens manager, Sam Allardyce.

Det oplyser klubben fredag formiddag på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at man er nået til enighed om, at lade sine veje skilles denne sommer.

Trods den korte tid i klubben takker Allardyce for opholdet, som han overordnet set har været rigtigt glad for.

– Det har været en ære at lede Leeds United, en fantastisk klub med en utrolig fanbase, som fortjener at være i Premier League. Jeg har virkelig nydt at arbejde med personalet og spillerne i klubben, og jeg vil gerne takke Angus Kinnear for muligheden. Jeg vil også gerne fremhæve det fremragende arbejde af Karl Robinson og Robbie Keane, som har arbejdet utrætteligt i løbet af de sidste par uger.

– På dette stadie i min karriere er jeg ikke sikker på, at det at tage denne udfordring, som potentielt er et langsigtet projekt, er noget, jeg kunne forpligte mig til. Men jeg ønsker klubben al mulig succes i fremtiden og håber, at klubben vender tilbage til Premier League – ligaen hvor Leeds hører hjemme.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Allardyce nåede blot fire kampe i spidsen for Leeds. Her blev det blot til et enkelt point samlet, som blev hentet mod Newcastle. Derudover blev det til tre nederlag mod henholdsvis Tottenham, West Ham og Manchester City.

Før Allerdyce tog over i Leeds, havde han været uden job siden sommeren 2021, hvor han stoppede som manager i West Bromwich.

Leeds oplyser, at man forventer at præsentere en ny manager i løbet af de kommende uger.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P